Komend seizoen vergroot Panama Pictures letterlijk het speelvlak: naast de kleine- en middenzalen gaan we ook de grote zalen bespelen. Waarom? Omdat dat onze producties meer ruimte (en hoogte) biedt, waardoor we circusdisciplines zoals de luchtacrobatiek nog verder kunnen ontwikkelen. En omdat we ons nu al grote publiek graag nog verder zien groeien. 

We worden daarbij gelukkig ondersteund door Brabant C, het investeringsfonds voor cultuur en creatieve industrie. Zij honoreerden onze aanvraag en maken het mee mogelijk dat we dit ‘pilotseizoen’ duidelijk(er) krijgen hoe we nóg meer bezoekers kunnen laten genieten van onze voorstellingen.

Onderdeel van het onderzoek is een enquête onder de bezoekers van onze voorstellingen. Met de gegevens daarvan kunnen we hen straks nog beter informeren en mogelijk nieuwe publieksgroepen benaderen. Bovendien is het heel leuk om te lezen hoe bezoekers onze voorstellingen hebben ervaren.