Welkom bij Road to Panama 2020. Neem plaats op het speelvlak, geniet van een drankje, een hapje. En ontmoet de vaste Panama Pictures-performers en jonge talenten die je van heel dichtbij meenemen in een energieke melange van artistieke en acrobatische acts.

Voel ze boven je hoofd zwieren, ervaar hun fysieke toewijding, proef de spanning en word zo deel van een uitzonderlijk avontuur. Road to Panama is een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus. Een intieme belevenis die raakt en verrast, in drie splinternieuwe stukken – elk uniek in sfeer en verhaal.

In de rope-act Sometimes it’s not your fault gaan Fynn Neb en Crispin Bade een spannende krachtmeting aan. Balancerend aan touwen dagen ze elkaar uit, tergen ze elkaars vertrouwen, vinden ze elkaar in de uitdaging – van verstild naar explosief, van alleen naar samen.

Niets is wat het is in A perfect deal. Als schimmige bankiers laten de jonglerende mannen-in-pak Francesco Barba, Cal Courtney en Fabian Krestel voortdurend ballen verschijnen en verdwijnen. Vlakbij manipuleren ze je beleving, tarten ze je vertrouwen. Zijn het elkaars handlangers of opponenten? Charlatans of kompanen?

Intens en krachtig is het nieuwe acrobatisch duet van Francesco Barba en Tarek Rammo. Met hun excellente partneringtechniek weten ze op te gaan in elkaars lichamen, eensgezind creëren ze een aangrijpende en sensationele werkelijkheid waarin de zwaartekracht voorgoed verdwenen lijkt.

Credits

choreografie: Pia Meuthen

dans/acrobatiek: Francesco Barba, Tarek Rammo, Fynn Neb, Crispin Bade, Cal Courtney, Fabian Krestel

compositie: o.a. Julian Vogel, Strijbos & van Rijswijk, Jeske de Blauw

kostuumadvies: Sanne Reichert

licht: Bart Verzellenberg

assistentie & training: Miquel de Jong