Panama Pictures is een onderdeel van het Bosch Requiem dat op donderdag 2 november om 19:30 uur begint. In het voorprogramma dat buiten voor het Theater aan de Parade start tonen wij korte fragmenten tussen het publiek.

 

Bosch Requim
Festivalcomponist Anthony Fiumara kreeg van November Music de opdracht om een nieuw requiem te schrijven. Memorial Park wordt uitgevoerd door zijn drie favoriete ensembles Nederlands Kamerkoor, Holland Baroque en ensemble TEMKO met gitarist Aart Strootman, bassist Fred Jacobsson en slagwerker Ramon Lormans. Dit geheel staat onder leiding van dirigent Mathieu Romano.

De Vlaamse acteur en meesterverteller Peter De Graef legt met humor en mededogen de menselijke ziel onder het vergrootglas. De Bossche kunstenares Marianne van Heeswijk ontwerpt speciaal voor deze avond op de Parade een interactief kunstwerk, waarin het publiek participeert en waar Panama Pictures een dans doorheen verweeft. Met muzikale bijdragen van accordeonist Bart Lelivelt, studenten van de Fontys zanggroep onder leiding van Louis Buskens en charmezangeres Marijke Boon. Dit alles vindt plaats vanaf 19.30 uur op het plein voor Theater aan de Parade. Madeleine Matzer en Jur van der Lecq van Matzer Theaterproducties zorgen voor de theatrale enscenering.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief