Misschien zijn we moeilijk te plaatsen’, vraagt Pia Meuthen zich hardop af als we elkaar spreken in de repetitieruimte van haar gezelschap Panama Pictures*. Achter haar staat het decor voor de nieuwe voorstelling Go North and see what those strangers do. Daaromheen, overal waar je kijkt spullen van min of meer te duiden aard, alsof er elke week een tocht langs de verschillende vuilnisautoroutes is gemaakt en van alles dat naast de containers stond wel íets is meegekomen naar deze plek van noeste arbeid. De werkvloer is dan naar verhouding een eiland van rust in dit pakhuis der dingen, maar in tweede instantie lijken de elementen die we daar zien heel toevallig bij elkaar gevonden te zijn.

Lees het hele interview op Circuspunt.nu

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief