Repetities gestart Requiem for Lost Things

Deze week zijn de repetities voor de nieuwe voorstelling Requiem for Lost Things begonnen. Een voorstelling over wat we verliezen en de raadselachtige logica van ons geheugen. In Requiem for Lost Things ontmoeten de charismatische dansers en acrobaten: Tarek Rammo, Francesco Barba, Jefta Tanate, Nilda Martinez en Fabian Krestel elkaar in parallelle werelden. Een bijzonder architectonisch decor van Sammy van den Heuvel verdeelt de ruimte in verschillende lagen. Op een nieuwe compositie van Strijbos & Van Rijswijk en live muziek van Han Stubbe en Hannes d’Hoine (van het bekende Antwerpse DAAU) dagen de mannen elkaar uit met spannende lucht- en vloeracrobatiek. Ze vinden troost in saamhorigheid.

Requiem for Lost Things gaat op 25 oktober in première in de Verkadefabriek. Vanaf 12 oktober vinden er try-outs plaats.
Lees hier meer over de voorstelling Requiem for lost things.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief