Tijdens 24 uur Verkadefabriek, het dag- én nachtfestival waarmee thuishaven Verkadefabriek haar vijftienjarig bestaan viert, brengen wij een speciaal gecreëerd duet Sometimes it’s not your fault. Met twee jonge talenten, opgeleid aan de circusacademie ACaPa: Fynn Neb en Crispin Bade.

Middenin de drukte en gezelligheid van het café wordt de bezoekers gevraagd om naar boven te kijken voor een intrigerend duet aan twee touwen. Fynn en Crispin tarten boven de hoofden de zwaartekracht, om elkaar te ontmoeten in een contrastrijk spel van verstilde en explosieve momenten.

Behalve Sometimes it’s not your fault is er tijdens 24 uur Verkadefabriek continu allerlei film, theater, muziek en dans te beleven. Er zijn nog tickets, zowel voor een dagdeel als voor het hele festival!

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief