We zijn heel blij te kunnen melden dat Gerda van de Kamp vanaf 16 augustus a.s. onze nieuwe zakelijk leider is.

Gerda stelt zich graag zelf voor:

Mijn loopbaan in het theater startte in 1998 bij Beeldend Danstheater Telder uit Arnhem, een gezelschap dat grote locatieproducties maakte. Het was een zomer met alleen maar regen en ik vond het werk heerlijk – een levenslange liefde voor theater was geboren. Daarna heb ik gewerkt bij Theater Terra, ISH, Theatergroep Kwatta, Waterlanders en Cultuurpodium Groene Engel.

En vanaf nu tot mijn grote plezier bij Panama Pictures. Ik heb vorige week al een klein stukje van de repetitie van Vanishing Point mogen zien en ik was zeer onder de indruk. Van het grote en het spectaculaire maar ook van het kwetsbare van de voorstelling. En dit was nog maar een repetitie. Ik verheug mij enorm op alles wat komen gaat.

Buiten het werk ben ik een openwaterzwemmer, een wandelaar, een theater-, film- en muziekliefhebber. Ik lees graag, ben een niet al te goede moestuinhouder maar vind dat wel heel fijn om te doen. Ik ben de moeder van een prachtige 19-jarige dochter, woon in Nijmegen maar blijk in Den Bosch met heel veel culturele instellingen al gewerkt te hebben. Dus ook naar die samenwerking kijk ik uit.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief