Alienated |Performance Art| is een opkomend dansgezelschap uit Tilburg, onder leiding van choreograaf Kelly Vanneste en zakelijk leider Martijn Schipper. Alienated combineert hedendaagse dans met elementen uit circus zoals acrobatiek en object manipulatie.

Van 28 april tot en met 8 mei gaat Alienated in residentie bij House of Panama om aan hun nieuwe voorstelling Machinergy te werken. Een voorstelling over afhankelijkheid en autonomie in een wereld waarin technologie steeds prominenter aanwezig is.

Tijdens deze residentie duikt Alienated dieper in het partneringwerk waarin de afhankelijkheid en autonomie in naar voren komt. Er wordt onderzocht hoe het gebruik van de handen en manier van vastpakken invloed hebben op de samenwerking van de twee dansers. 

Op woensdag 8 mei is er een openbaar toonmoment waarbij een deel van het werk getoond wordt. Vervolgens gaan Kelly en Martijn in gesprek met het publiek over wat ze gezien en gevoeld hebben. 

Je bent van harte welkom op woensdag 8 mei, van 17.00 tot 18.00 uur, in de studio van Panama Pictures (Beverspijken 5c, 5221 EE ’s-Hertogenbosch). Toegang is gratis, maar meld je aan via dit formulier.

Deze residentie is mede mogelijk gemaakt door House of Panama, Makersfonds Tilburg en Impulsgelden Noord-Brabant.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief