Panama Pictures zoekt per 1 september een enthousiaste stagiaire Marketing en communicatie, voor 8-16 uur per week. 

Volg jij een MBO- of HBO-opleiding Marketing en communicatie en heb je affiniteit met dans en theater? Ben je creatief, taalvaardig, communicatief sterk en woon je in Den Bosch of omgeving?

Reageer dan snel!

We bieden een afwisselende stage in een klein, ambitieus team met een informele sfeer. Je bent vanaf dag 1 betrokken bij de ontwikkeling van een voorstelling en het bijbehorende marketingplan. Je kan mee naar voorstellingen door het hele land en leert de theaters van binnen en buiten kennen.

Als stagiaire werk je mee in het marketing- en communicatieteam. Je denkt daar o.a. mee over de marketingcampagnes, social media en publieksacties. Je belt met theaters en gaat ermee naartoe om publiek te informeren. Je zet een TikTok kanaal en creëert content. En nog veel meer.

Hier vind je alle informatie. 

Foto: Erwin Penners

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief