Een avond vol spannende ontmoetingen waarbij acrobatiek en dans in elkaar overvloeien…

Op 25 en 26 april komt Panama Pictures met een geheel nieuwe uitvoering van Road to Panama! De performers nemen je mee op een avontuurlijke weg langs intie-me duetten en spannende solo’s. Ga mee over de grens van dans en circus, op weg naar nieuwe ontmoetingen die je raken en verrassen.

Avond met vrienden
Road to Panama is als een avond met vrienden. Een warme ontmoeting. Vermakelijk maar met de scherpte van een goed gesprek. Deze twee avonden presenteert Panama Pictures drie nieuwe stukken waarin verhalende dansacts worden afgewisseld met meeslepende circusdisciplines in de lucht en op de grond. Jonge talenten opgeleid aan de circusacademie ACaPA in Tilburg treffen in deze dynamische show de vaste performers van Panama Pictures.

Meer info: https://panamapictures.nl/shows/road-to-panama/

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief