Ga mee, on the road met Panama Pictures. In een geheel nieuwe uitvoering van Road to Panama nemen de charismatische performers je mee op een avontuurlijke weg langs intie-me duetten en spannende solo’s. Ga mee over de grens van dans en circus, op weg naar nieuwe ontmoetingen die je raken en verrassen.

Avond met vrienden

Road to Panama is als een avond met vrienden. Een warme ontmoeting. Vermakelijk maar met de scherpte van een goed gesprek. Vanavond presenteert Panama Pictures je drie nieuwe stukken waarin verhalende dansacts worden afgewisseld met meeslepende circusdisciplines in de lucht en op de grond. Jonge talenten opgeleid aan de circusacademie ACaPA in Tilburg treffen in deze dynamische show de vaste performers van Panama Pictures.

Nieuwe setting

Road to Panama is een grensverleggend concept waarmee Panama Pictures in eerdere seizoenen al veel mensen wist te boeien. De avond bestaat uit een eclectische mix van korte artistieke en acrobatische acts, energiek en licht van toon. Na avonturen in de Clubzaal wordt nu de Kleine Zaal van de Verkadefabriek omgevormd zodat je als bezoeker helemaal in de voorstelling zit en de dansers haast kunt aanraken. Een unieke setting! Laat je meevoeren en ontdek een nieuwe wereld van dans, circus en theater.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief