Van 23 t/m 26 mei komt Panama Pictures, huisgezelschap van de Verkadefabriek, met de voorstelling Urban Fiction. Deze voorstelling is te zien tussen de markante gebouwen en silo’s bij het Werkwarenhuis. Een interdisciplinaire expeditie waarbij dans, circus, beeld, geluid en muziek op unieke wijze samenkomen.

Nieuwe generatie spelers
Voor deze productie daagt Panama Pictures een nieuwe generatie spelers in de performing arts en audiovisuele kunsten uit om met elkaar de mogelijkheden op het industriële terrein te ontdekken en de toeschouwer hiermee te verrassen.

Interdisciplinaire tocht
Urban Fiction neemt de bezoeker mee op een interdisciplinaire tocht langs verschillende locaties op de Tramkade, met het Werkwarenhuis als centraal punt. Spannende korte scènes rondom circusdisciplines als trapeze, touw, chinese pole en partneracrobatiek gaan over in dans en worden aan elkaar geregen tot een vertelling over de vloeibaarheid van het moderne leven geïnspireerd op het werk van socioloog Zygmunt Bauman.

Meer info: https://panamapictures.nl/shows/urban-fiction/

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief