Was je er ook bij twee jaar terug, toen Panama Pictures en Verkadefabriek samen het nieuwe seizoen openden met een reeks heerlijk zwoele avonden? In de nieuwe editie van De laatste zomeravond zijn wij als huisgezelschap wederom te zien. De editie wordt dit keer gedragen door MATZER.

Terwijl de lage avondzon schijnt, eten de toeschouwers op de binnenplaats en heffen het glas. Daarna vervolgen ze hun reis langs verschillende plekken in en rond de Verkadefabriek. Panama Pictures treedt op met een intieme aerial straps act uitgevoerd door Camille Judic en Camille Paycha. Leun achterover en laat je meeslepen door de performers die boven je in de lucht cirkelen, als wolken die voorbijdrijven. Ook is er muziek: November Music neemt je mee in een interdisciplinaire operatrip.

En dan gaat de reis naar binnen, de grote zaal in voor de nieuwe filosofische voorstelling van MATZER Theaterproducties: Stil de tijd. Een hyper actueel theaterstuk dat scherp inhaakt op het gevoel van jezelf te verliezen, door steeds meer te willen en te moeten in steeds minder tijd. Een pleidooi om vaker te niksen, lummelen en vervelen, en toch een waardevolle invulling van je dagen hebben.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief