Vanaf 12 oktober zijn er try-outs voor de nieuwe voorstelling Requiem for Lost Things. Een voorstelling over wat we verliezen en de raadselachtige logica van ons geheugen. In Requiem for Lost Things ontmoeten de charismatische dansers en acrobaten: Tarek Rammo, Francesco Barba, Jefta Tanate, Nilda Martinez en Fabian Krestel elkaar in parallelle werelden.

Architectonische installatie
Een bijzonder architectonisch decor ontworpen door Sammy van den Heuvel verdeelt de ruimte in verschillende lagen. In dit eigen universum dagen de mannen elkaar uit met spannende lucht- en vloeracrobatiek en vinden ze troost in saamhorigheid.

Spannende muzikale ontmoeting
Panama Pictures vroeg haar vaste componistenduo Strijbos & Van Rijswijk een nieuwe compositie te maken waarin hun elektronische klankwereld de dialoog aangaat met de klarinet en contrabas van Han Stubbe en Hannes d’Hoine (van het bekende Antwerpse DAAU).

25 oktober is de première van Requiem for Lost Things in de Verkadefabriek.

 

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief