Laat je zintuigen warmdraaien tijdens het ‘Zintuiglijk college’ waarbij je voorafgaande aan de voorstelling Requiem for Lost Things van 24 oktober van harte bent uitgenodigd om 19.45 uur in de serre van de Verkadefabriek.

Wat vinden jouw ‘kijk- en denkpapillen’ van hetgeen Guido Jansen ons voorschotelt?
Guido presenteert een scala aan voorbeelden uit de kunsten en media die allemaal op hun eigen manier beeld, vorm en smaak geven aan het thema ‘herinneren en vergeten’. Hij neemt je mee in de diversiteit van deze kunstvormen en bereidt jouw zintuigen voor om zelf te gaan ontdekken hoe Requiem for Lost Things hier invulling aan geeft.

Over Guido Jansen
Guido Jansen is onderzoeker en dramaturg. Hij is afgestudeerd in theaterwetenschap aan de Universiteit Utrecht en werkte daar als junior docent Media en Cultuur. Op het moment werkt hij als freelancer voor festivals waar hij randprogramma’s coördineert voor o.a. SPRING Performing Arts festival en IMPAKT Festival, én werkt hij aan zijn eigen onderzoek naar gamedramaturgie.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief