Vol trots kijken we terug op een mooie première met enthousiaste reacties van toeschouwers en pers. We zijn er klaar voor om het land in te gaan. Check onze speellijst voor de actuele data en dan hopen we je bij één van onze uitvoeringen te ontmoeten.

Recensie Theaterkrant Each time we fall, al city rises:

Heb je ook weleens het gevoel dat in onze tijd de wereld een beetje gekanteld is? Dat het vlak onder je voeten, waarop je dagelijks je best doet om die wereld met iets van balans tegemoet te treden, voelbaar aan het hellen is gegaan? Dat je daardoor net iets harder je best doet om je staande te houden? Dat gevoel geeft Each Time We Fall, A City Rises”.

Choreograaf Pia Meuthen en haar team hebben hun mix van circus en dans steeds verder geperfectioneerd tot hier, in een soort hand-to-hand dans, het samenspel van de mannen een doorlopend geheel van passen, positionering, intentie, timing en acrobatiek is geworden. Maar in plaats van een ‘schone’ doorlopende lijn tot in de vingertoppen, is elke beweging hier doordesemd van de kracht die nodig is voor circuswerk”.

Ook Movement Exposed schreef een mooie recensie:

Meuthen and the performers make smart use of their combined dance and circus backgrounds (Panama Pictures’ slogan is ‘where dance meets circus’) without the circus part getting too gimmicky”, 

If there is one thing that stands out most in Each time we fall, a city rises, it is the sense of togetherness in this group. (…) It touches on one of the most fundamental elements in circus performance: trust”.