Positief nieuws voor Panama Pictures: Pia Meuthen is één van de zeven uitverkoren deelnemers aan Fast Forward, een meerjarig prestigieus programma van het Fonds Podiumkunsten waarmee makers hun internationale carrière en artistieke praktijk een sterke boost kunnen geven.

Intendant Viktorien van Hulst (directeur Theaterfestival Boulevard) selecteerde de zeven makers. “Deelnemers krijgen de kans in de internationale context een volgende stap in hun artistieke ontwikkeling te zetten. Ik verwacht dat het programma een mooie impuls aan hun carrière geeft. Met Fast Forward 2 investeren we niet alleen in hun ontwikkeling, maar ook in een werkpraktijk.”

Pia Meuthen kijkt uit naar de samenwerking met partners in Canada. “Samenwerking met gespecialiseerde huizen in Montreal biedt ons de mogelijkheid onze artistieke en technische kennis verder te ontwikkelen. Zij hebben bijvoorbeeld ongelooflijk veel kennis van complexe rigging (hijstechniek), met werken in de hoogte. Door deelname aan Fast Forward kunnen we dergelijke technische mogelijkheden en – ontwikkelingen verder onderzoeken.”Foto: Joke van den Heuvel

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief