Per januari 2021 legt Mieke Lamar haar taken als zakelijk leider bij Panama Pictures neer. Vanaf 2008 was zij intensief betrokken bij de opbouw van Panama Pictures; vanaf 2017 was ze, naast Pia Meuthen, mededirecteur/bestuurder van het gezelschap.

Onder de bezielende leiding van Pia Meuthen en Mieke Lamar ontwikkelde Panama Pictures zich in relatief korte tijd van een kleine flexibele organisatiekern naar een levendig en eigenzinnig gezelschap met een unieke taal waarin dans, circus en live muziek versmelten.

Door de heldere artistieke en organisatorische keuzes wist Panama Pictures een eigen plek te veroveren in het nationale en internationale theaterlandschap en werd het gezelschap opgenomen in de structurele subsidiëring van het Fonds Podiumkunsten, provincie Noord-Brabant en gemeente ’s-Hertogenbosch.

Met een grote mate aan toewijding, inzet en kennis wist Mieke Lamar een gefundeerde basis te leggen voor het beleid en de positie van het huidige Panama Pictures.

Marc Jonkers
Voorzitter Raad van Toezicht

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief