We berichtten jullie al eerder dat onze zakelijk directeur Mieke Lamar eind december 2020 stopte bij Panama Pictures. We hebben na een zorgvuldige procedure inmiddels een zeer ervaren en competente nieuwe zakelijk leider gevonden. Helaas kan onze beoogde kandidaat nu door persoonlijke omstandigheden nog niet beginnen met de werkzaamheden.

De Raad van Toezicht en directeur-bestuurder Pia Meuthen besloten om een interim zakelijk leider aan te stellen. We zijn enorm blij dat we ook voor deze positie een heel ervaren persoon hebben gevonden, die Panama Pictures al goed kent: Ellen Blom. Ellen was al sinds juli 2020 voor ons werkzaam op het gebied van de internationalisering. Ze kent daardoor onze organisatie en ze is vertrouwd met ons werk. Ellen start in januari als interim zakelijk leider.

Tot slot prijzen we ons gelukkig dat Mieke Lamar, in deze uitzonderlijke situatie, in januari de overdracht van haar taken aan Ellen Blom voor haar rekening wil nemen.

Wij hebben er als Raad van Toezicht alle vertrouwen in dat met deze oplossingen de continuïteit en stabiliteit van ons gezelschap gewaarborgd is.

Rest mij jullie allemaal een enorm liefdevol en prachtig 2021 toe te wensen!

Namens Pia Meuthen en de Raad van Toezicht van Panama Pictures,

Marc Jonkers,
voorzitter

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief