Dertien derdejaarsstudenten van Fontys Dansacademie en Circus and Performance Art (ACaPA) zijn in februari en maart geregeld te gast bij Panama Pictures. 

Pia Meuthen maakte met bewegingscoach Miquel de Jong en performers Francesco Barba en Tarek Rammo een herinterpretatie van de voorstelling The Future is not what it used to be, speciaal op maat voor de studenten.

De studenten gaan tijdens zestien repetities aan de slag met deze bewerking en krijgen lessen van Mick, Tarek en Francesco in de methodiek van het gezelschap, de bewegingskwaliteit en het samengaan van dans en acrobatiek.

Het resultaat, The Future is not what it used to be | Part Two (een coproductie van Panama Pictures met Fontys Dansacademie en ACaPA), wordt op vrijdag 1 april (16.30 uur en 20.30 uur) gepresenteerd in de studio van Panama Pictures (Den Bosch) en op zaterdag 23 april in De Warande (Turnhout). 

Wil je de presentatie op 1 april bijwonen?  
Stuur dan een mailtje met je naam en contactgegevens en je voorkeurstijd (16.30 uur of 20.30 uur) naar marketing@panamapictures.nl

Studenten ACaPA: Max Patschke, Aurelia Pholi, Rhea Slootweg, Itzel Sandoval, Jannis Kaske, Micaela Castrillo Vargas, Anna Marie Kapp

Studenten Dance Academy: Femke Adema, Yaniv Dagan, Ole Wolf, Birgit Boer, Alessandra Lamia, Lucy Steinfeld

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief