Onze voorstellingen vinden altijd hun oorsprong in een vooronderzoek vol filosofie, literatuur en maatschappelijke ontwikkelingen. Zo ook onze nieuwste voorstelling, The man who fell from the sky, waarin filosofische thema’s als orde, chaos en ontwrichting het fundament vormen. Om de liefhebber van context en nagesprek te bedienen, zijn we een samenwerking aangegaan met Filos, het filosofisch café van Den Bosch.

Op zondag 20 november organiseren we samen met Filos, aansluitend aan de matineevoorstelling van The man who fell from the sky, een gezamenlijk Filosofisch Café. Verwacht een middag vol dans, lucht- en vloeracrobatiek, waarin filosofische thema’s als orde, chaos en ontwrichting niet alleen in bewegingstaal, maar ook in woorden worden gevat. 

Deelnemers aan deze speciale editie van het Filosofisch Café zijn van harte welkom bij het Zintuiglijk College voorafgaand aan de voorstelling waarin dramaturgisch docent Guido Jansen een inkijkje geeft in de totstandkoming van de voorstelling. Vervolgens kan de voorstelling bewonderd worden. Na afloop van de voorstelling word je aan de hand van stellingen uitgedaagd om met elkaar te spreken over de thematiek van de voorstelling.

Het Zintuiglijk College vindt plaats tussen 14.00 uur en 14.30 uur, de voorstelling start om 15.00 uur, het Filosofisch Café vindt na afloop van de voorstelling plaats in de Clubzaal van de Verkadefabriek.

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Koop dan nu je kaartje voor 22,50 euro via Filos! Je krijgt dan toegang tot het Zintuiglijk College, de voorstelling en het Filosofisch Cafe.

‘Daar waar chaos is, is schoonheid dichtbij.’
We zien je graag terug op zondag 20 november!

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief