Op vrijdag 26 januari (17.00 uur) toont Ana Jordão, in samenwerking met Vincent Kollar, een work-in-progress presentatie van A Body And Other Objects, in de studio van Panama Pictures. Ana Jordão is artist in resident in ons talentontwikkelingsprogramma House of Panama.

Wat als we alles wat we weten over het lichaam opzij zouden zetten? Alleen maar om het plezier en de verbazing te herontdekken van het verkennen van de mogelijkheden en alles wat het bevat?

A Body And Other Objects herdefinieert het menselijk lichaam in zowel materie als object, daagt percepties uit en laat de grens tussen bezield en onbezield vervagen. Door het symbolische gebruik van ophanging verkent de voorstelling thema’s als agency, gender, manipulatie en vrijheid binnen beperkingen. Het stuk laat een dynamisch samenspel zien tussen menselijke lichamen en verschillende objecten, waardoor surrealistische scenario’s ontstaan die de unieke kwaliteiten van beide versterken. 

Ana’s bewegingstaal bestaat uit het ophangen aan de haren, partnering, hand-to-hand, martial arts en objectwerk; het biedt een innovatieve en tot nadenken stemmende ervaring die de grenzen tussen lichaam en object overschrijdt.

Je bent op vrijdag 26 januari vanaf 16.45 uur van harte welkom; de presentatie duurt ca. 45 minuten en begint om 17.00 uur, na afloop is er een een kort feedbackgesprek en een drankje. Je meldt je aan door een mailtje te sturen naar Ana Jordão.

Adres studio Panama Pictures: De Beverspijken 5c, 5221 EE ‘s-Hertogenbosch

foto: Jakub Dušek

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief