Panama Pictures en Verkadefabriek vieren de laatste dagen van de zomer met Trails and Traces, een parcours dat alle zintuigen prikkelt.

Tijdens Trails and Traces versmelten dans, circus, performance art en muziek in korte poëtische voorstellingen en installaties, op verrassende plekken in en om de hele Verkadefabriek. 

Trails and Traces is een dynamische ontdekkingstocht met verschillende smaken. Je wandelt van de ene bijzondere belevenis naar de volgende, maakt van heel dichtbij kennis met telkens weer nieuwe werelden op onvermoede locaties. Onderweg verwennen we je met originele hapjes en drankjes.

Het jonge, getalenteerde multidisciplinaire collectief TeaTime Company laat de grenzen tussen circus en dans vervagen met een preview van hun nieuwe creatie Ripple, een uitdagend spel met een grote metalen spiraal, vol subtiele humor en sprekende beelden, waarin een kleine impuls tot een groot resultaat leidt.

Multi-artiest Julian Vogel toont een deel van zijn China Series, een zinderende dans- en circusperformance waarin hij breekbare voorwerpen als keramieken diabolo’s en pendules tot leven wekt. Ook kom je tijdens de Trails and Traces-route zijn wonderlijke installaties tegen, die de ruimtes in beweging zetten en je tijdservaring manipuleren. 

Panama Pictures tart de zwaartekracht en verschuift je perspectief met Into thin air, een nieuwe voorstelling op een schuine trap hoog in de lucht. Ook streelt het Verkadefabriek-huisgezelschap je oog tijdens Trails and Traces met twee korte intieme voorstellingen – dicht op de huid en meeslepend.

De biologische spijsbereiders van De Lekkere Man presenteren je in de tussentijd kleine, verrukkelijke versnaperingen. 

En muzikant en componist Davide Bellotta vervlecht stevige elektronische beats en sfeervolle gitaarmuziek tot één soundtrack die je op je parcours begeleidt.

Trails and Traces neemt je zo in twee uur mee op een bijzondere reis langs fascinerende ontmoetingen en smakelijke traktaties, in vijf korte voorstellingen en meerdere kleine entre-acts met in totaal twintig performers. Culturele en culinaire verwennerij, als apotheose van een heerlijke zomer samen. En opmaat voor een nieuw, beloftevol theaterseizoen.

Ontdek je mee?Foto’s: Ben Nienhuis

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief