Panama Pictures brengt in Theaters Tilburg, Meervaart Theater, Parktheater Eindhoven, Deventer Schouwburg en Verkadefabriek een ‘extended version’ van Vanishing Point.

Met een groep dans- en circusstudenten van Fontys Dansacademie en ACaPA voegen we een jonge generatie twintigers toe aan het intieme verhaal over vergankelijkheid. 

Als niet te temmen jeugd die een plek opeist, nemen ze het toneel af en toe volledig in beslag. De groepsscènes worden ermee nog grootser en spectaculairder, het contrast tussen wervelende dynamiek en kwetsbare verstilling nog groter, de fysieke zoektocht nog intenser.    

De studenten zijn o.a. Salomé Maria Manz, Antonin Lebon, Anika Baines, Magdalena Riegler, Soete Declercq, María Sierra Carrión, Dagmar van Dijk, Sophie André, Jamie De Heus, Amber Scheepmaker, Teresa Moquenco Costa, Carolina Fernandes Wilkinson en Chiara Scharler.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief