Panama Pictures staat voor duurzame partnerships, de binding met haar publiek en een diepe worteling zowel lokaal als regionaal.

Naast de Verkadefabriek zijn Theater Bellevue Amsterdam, De Kring Roosendaal, Jan van Besouw Goirle en Rabotheater Hengelo kernpodia waar het gezelschap naast de avondvullende reisvoorstellingen een breder aanbod neerzet. Dit varieert van kort werk tot verschillende educatieve projecten. Internationaal gezien heeft het gezelschap in de loop der jaren een netwerk opgebouwd dat nog steeds groeit. Regelmatig speelt Panama Pictures haar voorstellingen in Europa maar ook in Azië.

Het gezelschap weet haar positie bekrachtigd door de intensieve samenwerking met haar partners Verkadefabriek, Festival Circolo, DansBrabant, Strijbos & Van Rijswijk en met het kunstvakonderwijs waaronder Fontys Dansacademie, Fontys Academy for Circus and Performance Art (ACaPA) en Codarts (Codarts Circus Arts).

Ook onderhoudt het gezelschap nauwe banden met het Brabantse dansveld en is lid van de Kunst van Brabant, de belangenvereniging voor kunst en cultuur in Noord-Brabant.

Subsidiënten

Sinds 1 januari 2017 wordt Panama Pictures structureel gesubsidieerd door Fonds Podiumkunsten en de provincie Noord-Brabant. Vanaf 2018 ook door de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Subsidiënten

subsidiënt

Fonds Podiumkunsten

subsidiënt

Provincie Noord-Brabant

subsidiënt

Gemeente 's-Hertogenbosch