Als onderdeel van House of Panama bieden we het hele jaar door residenties aan voor circusmakers en collectieven die willen werken aan onderzoek, experiment en creatie.

We stellen onze studio (speelvloer 12m breed x 12,4 m diep en 7,40 m hoog) met riggingsmogelijkheden en onze foyer/ keuken beschikbaar voor een periode van een a twee weken.

Daarnaast bieden we begeleiding op artistiek, zakelijk of technisch gebied. Afhankelijk van jouw wensen kun je tijdens je residentie begeleiding krijgen van iemand van ons artistieke team of onze organisatie, met een van onze kernperformers of onze associated artists.

Als het past bij de fase waarin jouw werk zich bevindt, kun je de residentie afsluiten met een openbare presentatie. We helpen je dan graag met het uitnodigen van publiek en het vormgeven van de presentatie.

Wie kan een aanvraag indienen?
Iedereen die met circus of met een crossover van circus en een andere discipline bezig is. Ongeacht in welke fase van je carrière je zit.

Hoe werkt dit?
Je dient een aanvraag in met dit formulier.

Wij nemen contact met je op om een duidelijker beeld te krijgen van de persoon en het beoogde verblijf. Als je vraag overeenkomt met wat we kunnen bieden en er ruimte beschikbaar is, plannen we je residentie.

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar voor residenties met ondersteuning. Daarom maken we een selectie op basis van onze criteria. Kijk hier voor onze selectiecriteria.

Wil je alleen studioruimte om in te werken, maar heb je verder geen ondersteuning nodig? Je dient een aanvraag in met dit formulier.

Ook voor residenties zonder ondersteuning zijn onze plekken beperkt, alleen hanteren we hier geen selectiecriteria. Om snel en effectief op een vraag te kunnen reageren, verdelen we op basis van de binnenkomst van aanvragen.

Vragen?
Als je vragen hebt over de residenties, kun je contact opnemen met Pia Meuthen: info@panamapictures.nl

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief