ImproXchange workshops

Professioneel danser, acrobaat of student? En benieuwd naar de werkmethode van Panama Pictures? Twee keer per jaar organiseren we in onze studio een ImproXchange workshop waar docent Miquel de Jong en onze vaste performers Tarek Rammo en Francesco Barba je introduceren in onze manier van werken.

De focus ligt op improvisatie en instant-compositie, waarbij we elementen van contactimprovisatie, vloer- en luchtacrobatiek combineren met compositorische tools. Je wordt daarbij aangemoedigd om te vertrouwen op de instinctieve kennis van je lichaam en om je natuurlijke bewegingsimpulsen te volgen, terwijl je actief betrokken blijft bij de algehele compositie.

Houd onze website in de gaten voor de actuele data!


Residenties

Maak jij ook werk op het snijvlak van circus en dans en ben je op zoek naar een residentie?

Onder de vleugels van Panama Pictures kunnen vakstudenten van de dans- en circusopleidingen en jonge professionele makers zich verder ontwikkelen. We bieden onze studio aan voor een periode van vijf tot tien dagen. Desgewenst begeleiden Pia Meuthen of een van de performers je in de zoektocht naar je eigen taal en coachen ze je bij het ontwikkelen van eigen werk.


Blik achter de schermen

Ben je benieuwd hoe onze repetities eruit zien? Wil je weten hoe ons werk ontstaat? Je bent altijd welkom om aanwezig te zijn bij onze repetities. Stuur een mailtje en we laten je weten wanner we aan het werk zijn.


Stageplekken

Elk jaar hebben we een beperkt aantal stageplekken. Zo nu en dan houden we een auditie. En daarnaast scouten we talent. Uiteraard mag je ook altijd per mail aangeven dat je interesse hebt.