ImproXchange workshops

Professioneel danser, acrobaat of student? En benieuwd naar de werkmethode van Panama Pictures? Twee keer per jaar organiseren we in onze studio een ImproXchange workshop waar docent Miquel de Jong en onze vaste performers Tarek Rammo en Francesco Barba je introduceren in onze manier van werken.

De focus ligt op improvisatie en instant-compositie, waarbij we elementen van contactimprovisatie, vloer- en luchtacrobatiek combineren met compositorische tools. Je wordt daarbij aangemoedigd om te vertrouwen op de instinctieve kennis van je lichaam en om je natuurlijke bewegingsimpulsen te volgen, terwijl je actief betrokken blijft bij de algehele compositie.

Houd onze website in de gaten voor de actuele data!


Coaching en residenties

Maak jij ook werk op het snijvlak van circus en dans en ben je op zoek naar coaching, feedback en studioruimte?

Onder de vleugels van Panama Pictures kunnen vakstudenten van de dans- en circusopleidingen en jonge professionele makers zich verder ontwikkelen. Pia Meuthen begeleidt hen in de zoektocht naar hun eigen taal en coacht hen bij het ontwikkelen van eigen werk. Ook kan het gezelschap het creatieproces faciliteren.


Blik achter de schermen

Ben je benieuwd hoe onze repetities eruit zien? Wil je weten hoe ons werk ontstaat? Je bent altijd welkom om aanwezig te zijn bij onze repetities. Stuur een mailtje en we laten je weten wanner we aan het werk zijn.


Stageplekken

Elk jaar hebben we een beperkt aantal stageplekken. Zo nu en dan houden we een auditie. En daarnaast scouten we talent. Uiteraard mag je ook altijd per mail aangeven dat je interesse hebt.