Het artistieke team neemt een essentiële plek in binnen het werk van ons gezelschap.


Al meer dan vijftien jaar werkt Pia Meuthen succesvol samen met componisten Strijbos & van Rijswijk, kostuumontwerper Sanne Reichert, dramaturg Angelique Willkie en assistent choreografie & trainer Miquel de Jong.

In 2017 is scenograaf Sammy van den Heuvel toegetreden tot het artistieke team. Met zijn achtergrond in architectuur is hij de ideale partner om richting te geven aan de nieuwe ontwikkeling naar grote architectonische decors die het fysiek van de performers bepalen.

Davide Ballotta is naast danser en performer tevens muzikant en performer, en ook op die manier betrokken bij de muzikale ontwikkeling en uitvoering van onze voorstellingen.

Bart Verzellenberg heeft zich de afgelopen jaren binnen het gezelschap kunnen ontwikkelen tot een veelbelovende lichtontwerper.

Meer dan alleen een team van medewerkers, zijn het inspirerende kunstenaars die hun autonome ideeënwereld in dienst stellen van de gezamenlijke productie om een ‘Gesamtkunstwerk’ te maken, waarin de disciplines samenvloeien en elkaar versterken. Co-creatie is daarbij een sleutelbegrip.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief