Sinds 2021 verbinden we een aantal jonge makers als ‘associated artists’ voor een periode van twee jaar aan ons gezelschap.

De keuze voor de eerste periode is daarbij gevallen op het jonge circus/dansgezelschap Teatime Company en circusmaker/componist/ performer Julian Vogel.

In trajecten op maat staan we hen op artistiek en organisatorisch vlak terzijde. Ons volledige artistieke team stelt zich daarbij beschikbaar om te adviseren en feedback te geven op het gebied van dramaturgie, bewegingstaal, compositie, decor, kostuum- en lichtontwerp.

Daarnaast kunnen ‘associated artists’ met de zakelijk leider en marketingmedewerker sparren over verkoop, opbouw van een netwerk en de juiste marketingkeuzes. Ze kunnen in onze studio repeteren en werkveld en publiek uitnodigen voor presentaties en viewings.

We behouden ons voor om talenten te scouten en werken bewust niet met inschrijving op basis van plannen. Bepalend bij de selectie is o.a. het werken op het grensgebied van circus en dans, de noodzaak om een eigen bewegingstaal te ontwikkelen en de behoefte om research te doen in samenwerking met het artistieke team van Panama Pictures.

Blijf op de hoogte van onze voorstellingen Ontvang onze nieuwsbrief